Boxerleir 2018

Boxerleir 2018

For 10 gang har lokalavdelingen i Oslo og Akershus arrangert boxerleier for hele landet.  De 43 boxerne som deltok på kurs i år, fordelte seg på syv ulike kurs, ledet av ni usedvanlig dyktige instruktører. Totalt var vi over 60 boxereiere.

 

Det settes opp kurs basert på ønsker fra de som melder seg på. I år hadde vi spesialsøk for familiehunden,kurs i grunnferdigheter (lydighet/hverdagslydighet), spor- og brukslydighetskurs, rallylydighetskurs, atferdskurs, rundering og sporkurs.

 

I tillegg til mange timer kurs hver dag, samles leirdeltakerne til

hyggelig grilling på kveldstid. Leiren arrangeres på Morokulien, på grensen mellom Norge og Sverige rett før Charlottenberg.

 

Påmelding til leiren i 2019 (21.-24. juni) åpner lørdag 30. juni. 

Man reserverer i første omgang overnatting og melder inn kursønsker. Lokalavdelingen jobber basert på dette med å skaffe instruktører. Rundt juletider presenteres så et helhetlig kursprogram og de som har meldt sin interesse må ta stilling til om de ønsker å delta. I tillegg legges restplasser ut. 

 

Overnattingskapasiteten i 2019 er kraftig økt og vi regner derfor meg å kunne tilby plass til rundt 60 ekvipasjer. Reservering av overnatting og plass på kurs gjøres til boxerleir@norskboxerklubb.no fra 30. juni