Helgekurs i Rallylydighet 6.-7. juni FULLT

 Boxer på rallylydighet
EDIT 29. MAI: KURSET ER FULLBOOKET. Vi arrangerer helgekurs i rallylydighet, hundesporten hvor samarbeid, godt humør og en positiv holdning er viktigere enn presisjon!


Rallylydighet er en uformell hundesport hvor du, uavhengig av konkurranseambisjoner, lærer å samarbeide med og aktivisere hunden din på en morsom måte. Skulle du ønske å konkurrere arrangeres det årlig en rekke stevner hvor du kan prøve deg frem og senere rykke opp i klassene. Boxere er en allsidig rase og flere gjør det bra i konkurranser, mens mange også bare deltar fordi det er gøy.  Vil du lære mer om rallylydighet kan du besøke NKKs nettsider her

I løpet av kurset vil du få en grunnleggende forståelse for regelverk, skilt og poenggivning. Det vil bli en gjennomgang av alle skiltene i klasse 1 og gitt tips til hvordan øvelsene kan trenes inn med moment-trening. Videre vil du lære hvordan man brifer en bane (gå gjennom før konkurranse). Kurset lar deg øve å gå kombinasjoner av flere skilt og avsluttes med å gå en hel bane.

Instruktør er Alexander Nymo som selv konkurrerer med Boxer i rallylydighet og kurset foregår på den store gress-sletta ved Ikea Furuset. For å følge NKKs retningslinjer og søke etter å redusere smittespredning av Covid-19 er det bare plass til 6 deltakere på dette kurset

 

Kurset avholdes helgen 6-7. juni 10:00 - 15:00

Pris 1200 kr for medlemmer, 1900 kr for ikke-medlemmer.

Påmelding skjer via mail til boxeroa@hotmail.com  For å tilpasse kurset etter nivå på ekvipasjene, så det er fint om du forteller oss litt hva du og din hund kan i mailen. 

 

Kartet under viser oppmøtested og kan brukes for å få veibeskrivelse: