Hvilke kurs kunne du tenkt deg å delta på?

Boxer på rallylydighetstrening

Norsk Boxerklubb Oslo og Akershus ønsker å tilby et bredt tilbud aktiviteter til sine medlemmer.  Vi jobber for tiden med å få på plass kurs klubbens medlemmer kan delta på. I den anledning ønsker vi å sjekke hvilke kurs medlemmene ønsker, og hvor de skal avholdes. 

Hverken eksakte kursdatoer eller priser er klare, men vi hadde satt stor pris på om du kunne gi oss en tilbakemelding på om dette er interessant for deg. Valgene du gjør under er på ingen måte bindende, men vil hjelpe oss i arbeidet med å arrangere interessante aktiviteter for deg som medlem. 


Kryss av for interessante kurs under - det er mulig å sette flere kryss!

Barn Hunt, Drøbak, 4 timers lørdagskurs,  våren 2020. (pris ca kr 500)

Barn Hunt er en kombinasjon av agility og nosework, og er en helt ny spennende sport som du og din hund kommer til å elske! 
I et inngjerdet område full av høyballer skal hunden søke etter og markere de gjemte «rottene» (ikke levende), i tillegg til å prøve ut agilitykunnskaper. «Rottene» er gjemt i spesiallagde tuber med mange små hull. I løpet av en gitt kort tid, må din hund lokalisere rottene, klatre på høyballer og gå gjennom tunneler. Din jobb som handler er å observere din hund og fortelle dommeren når din hund har funnet rotta/rottene. 
Vær et team, finn alle de skjulte stedene i «låven», les din hunds signaler når den finner de skjulte skattene, og fortell dommeren at dere fant rotta! Barn Hunt er et lavterskel tilbud som passer for absolutt alle hunder og eiere. 
(For mer informasjon om sporten se www.barnhuntnorge.no)

 

Rallylydighet grunnkurs, helgekurs lørdag og søndag, Oslo, våren 2020.

I denne hundesporten er glede, samspill og holdninger det aller viktigste. Øvelsene kan bestå av momenter fra lydighet, freestyle og agility.
Rallylydighet utføres ved at man orienterer seg etter 15 – 22 nummererte skilt som er satt sammen til en bane. Skiltene forteller deg hva du skal gjøre, enten på stedet eller videre til neste skilt. Mellom øvelsene som står på skiltene skal ekvipasjen gå line-føring/fri ved fot, dersom ikke annet er beskrevet på skiltet. Kurset passer for nybegynnere. Målet er at deltagerne i løpet av kurset skal utvikle en god forståelse for denne hundesporten og skiltgrupper i klasse 1. 
(For  mer informasjon om sporten se www.rally-lydighet.com )

 

Dressurkurs,1 kveld pr uke ca 7 ganger, Oslo, mai-juni 2020

Instruktør tilpasser individuelt etter den enkelte ekvipasje sine ferdigheter. Kurset passer derfor enten du har en valp som trenger grunnlegende ferdigheter eller om du har en litt øvet hund som du ønsker å trene mot apellmerket (bronsemerket). Det vil jobbes med innkalling, gå pent-i-bånd, sitt, ligg og ikke minst ro-trening. 

 

Dressurkurs, 1 kveld pr uke ca 7 ganger, Oslo Nord/Akershus, mai-juni 2020

Instruktør tilpasser individuelt etter den enkelte ekvipasje sine ferdigheter. Kurset passer derfor enten du har en valp som trenger grunnlegende ferdigheter eller om du har en litt øvet hund som du ønsker å trene mot apellmerket (bronsemerket). Det vil jobbes med innkalling, gå pent-i-bånd, sitt, ligg og ikke minst ro-trening.


Temakveld, for eier uten hund, Oslo, våren 2020

På denne temakvelden presenterer vi boxeren for dere som ikke kjenner rasen godt fra før. Vi gir deg nyttig informasjon om hva det faktisk innebærer å ha en boxer. Boxerstandarden sier mye om hva du kan vente av hunden din og vi ser på både de positive sidene og de ikke fullt så positive sidene ved rasen.  Videre ser vi også på stell av pels, klør, tenner, ører m.m.
Hundens første leveår er det viktigste året i hundens liv. Her formes hunden til det individet den vil være resten av livet og du har store muligheter til å påvirke hvordan hunden din blir. 
Dette foredraget passer også for deg som akkurat har fått valp, som venter på å hente valpen eller som er i tenkeboksen.

Vi vil ha med oss noen herlige boxere slik at det er mulig å både hilse på og få seg litt skikkelig boxerkos!

 Kryss av for interessante kurs under - det er mulig å sette flere kryss!