Rallylydighetskurs starter 15. september!

Moshi
Vi arrangerer kurs i rallylydighet.

 

Rallylydighet er en uformell hundesport hvor du, uavhengig av konkurranseambisjoner, lærer å samarbeide med og aktivisere hunden din på en morsom måte. Boxere er en allsidig rase og flere gjør det bra i konkurranser, mens mange også bare deltar fordi det er gøy. Vil du lære mer om rallylydighet kan du besøke NKKs nettsider her.

 
Instruktør er Alexander Nymo som selv konkurrerer med Boxer i rallylydighet, og fikk den første boxer i Norge med rally-championat!
Kurset har plass til 6 hunder, vi følger myndighetenes retningslinjer iforhold til Covid-19. 

Kurset foregå på den store gress-sletta ved Ikea Furuset. Oppstart 15.9. kl. 18:00 – 19:30
1 kveld i uken (tirsdager) i 7 uker, der første kveld er teori uten hund.
Pris 1200 kr for medlemmer,
1900 kr for ikke-medlemmer.
Påmelding skjer via mail til boxeroa@hotmail.com. Påmeldingen er bindende. 
Mer informasjon gis ved påmelding.

Kurset konsentrerer seg om klasse 1 - 3 skilt. Man må ikke ha drevet med rallylydighet tidligere, men hunden må ha gunnleggende lydighet som for eksempel sitt, dekk, bli, og kunne være løs uten å stikke av.
Første kurskveld er uten hund og vil fokusere på forståelse for regelverk, skilt og poenggivning. Videre vil du lære hvordan man brifer en bane (gå gjennom før konkurranse).
De påfølgende kurskveldene (med hund) vil man få tips til hvordan øvelsene kan trenes inn med moment-trening. Kurset lar deg øve å gå kombinasjoner av flere skilt og å gå en hel bane.
 

Kartet under viser oppmøtested og kan brukes for å få veibeskrivelse: