Boxerleir 2015

Gruppebilde Boxerleir 2014

Boxerleir 26. - 29. juni 2015

Styret i Oslo og Akershus ønsker å samle boxere fra hele Norge til en fabelaktig hundehelg. Velkommen til den 7. boxerleiren på Morokulien - riksgrensen mellom Norge og Sverige.

Vi åpner leiren med felles grilling fredag kveld kl. 20.00.

I tillegg til selve kursene som arrangeres, legges det opp til mye sosial hygge for både store og små. Vi har fellesgrilling hver kveld, arrangerer selvfølgelig boxer-quiz og har stort lotteri hver kveld.

Kurs:

Spor/Bruks - Geir Larsen, Mona Herjuaune og Erik Gunnerud

Spor/rundering - Turid Stavn


Brukslydighet/lydighet/hverdagslydighet – Ellen Alexander

Vi setter også opp følgende kurs avhengig av interesse:

Agility, rallylydighet, triks med hund (freestyle), passeringskurs, 

Kursene vil som tidligere år være delt i fem moduler der modul 1-3 går hele lørdag og søndag formiddag, mens modul 3-4 er søndag ettermiddag og mandag formiddag. Vi tilbyr også deltakerne å melde seg på prøver til dressur- diplomene og bronsemerkeprøve(r) mandag ettermiddag.

Kursene fylles opp fortløpende og minste antall deltakere på et kurs er 3 hunder.


Rabatt for aktive medlemmer:
Dersom du har deltatt på våre dugnader, kan du bruke opptjente poeng som delbetaling av leieren. Gi beskjed om hvilke dugnader du har deltatt på ved påmelding!

Pris:
 Prisen for kurs på Boxerleiren 2015 vil ligge på rundt 2000 kroner per hund + overnatting (500-1000 per natt per hytte/motellrom). Lokalavdelingen sender ut faktura til deltakerne etter påske 2015, og deretter fortløpende. Påmeldingen er økonomisk bindende. Ta kontakt med oss på mail (boxeroa@hotmail.com) for å få mer informasjon om hva som er ledig av kurs og overnatting, samt priser på overnatting.

Overnatting:
 NBK, Oslo og Akershus har reservert hytter og motellrom på de to campingplassene MonteBello og Morokulien. Hyttene er enkle, med 2-4 senger, kjøleskap og kokeplate. det er felles dusjanlegg og toaletter på området. Motellrommene har kokeplate, kjøleskap, dusj og WC.


Bestilling av hytter og hotellrom gjøres til vår mailadresse (boxeroa@homail.com) – priser fås på forespørsel.
det er selvfølgelig mulig å komme med campingvogn/bil. er dette aktuelt, tar dere selv kontakt med campingplassene.

I tillegg er det mulig å leie seg rom på Thon Hotel i Charlottenborg (5 km. unna). dette må den enkelte bestille selv.

Mat: Alle tar med egen mat. Beregn tre middager, tre frokoster og tre lunsjer. Vi håper på godt vær og oppfordrer alle til å bli med på felles grillmiddager på kveldene. Griller er det på plassen.