Boxerleir 2022

 leir brosjyre bilder

Boxerleir 17. – 20. juni 2022

Første nyhetsmmail ble sendt ut 23. mai. Det er opprettet en facebookside for deltakerne på leiren. 

Styret i Oslo og Akershus ønsker å samle boxere e på leiren. fra hele Norge til en fabelaktig hundehelg.
Velkommen til den 14. boxerleiren på Morokulien - riksgrensen mellom Norge og Sverige. For første gang på flere år, ser vi i år ut til å kunne gjennomføre en helt normal leir uten spesielle smitteverntiltak. Det betyr at leiren i år vil ha enkelte av kursene på begge sider av grensen, dere må derfor allerede nå se på regler for innførsel av hund fra Sverige. 


Vi starter med en uformell boxersprint på Montebello fredag kl. 18.00, før vi samles til felles grilling kl. 20.00. Lørdag 18. juni er det fellessamling på morgenen kl. 09.00 på fredsplassen (ved Morokulien) – etter en del praktisk informasjon går man direkte til kursene. 

I tillegg til selve kursene som arrangeres, legges det opp til mye sosial hygge for både store og små. Vi har fellesgrilling på kvelden, arrangerer selvfølgelig boxer-quiz og har stort lotteri både lørdag og søndag. 

Kurs:
 1. Spor/feltsøk (videregående) – Erik Gunnerud
 2. Rundering – Turid Stavn 
 3. Spor/feltsøk– Mona Herjuaune
 4. Spesialsøk – Kjersti Østlund
 5. Positiv trening med hund/passering/hverdagslydighet – Kjersti Bjøntegaard
 6. Rallylydighet – Alexander Nymo
 7. Konkurranselydighet – Lene Berntsen
Påmelding til boxerleir@norskboxerklubb.no.
 
Det vil være ca. 7,5 timer kurs med hund per dag, mandag avslutter vi kl. 14.00.  Også i 2022 vil vi finne tidspunkt der deltakerne kan ta bronsemerke og/eller dressurdiplomer. 
Kursene fylles opp fortløpende og minste antall deltakere på et kurs er 3 hunder, max antall deltakere per instruktør er 6.

Rabatt for aktive medlemmer:

Dersom du har deltatt på våre dugnader, kan du bruke opptjente poeng som delbetaling av leieren. Gi beskjed om hvilke dugnader du har deltatt på ved påmelding!
 
Pris:

Prisen for kurs på Boxerleiren 2022 vil ligge på 2300 kroner per hund for medlemmer (samme som i 2019, 2020 og 2021) og 3300 der ingen av eierne er medlemmer. I tillegg kommer overnatting (550-1500 per natt per hytte/motellrom avhengig av størrelse og standard). Hund nummer to med samme eier/husstand betaler halv pris. Det vil dessverre ikke være anledning til at to hunder deler en kursplass. 
 
Ta kontakt med oss på mail (boxerleir@norskboxerklubb.no) for å få mer informasjon om hva som er ledig av kurs og overnatting. 
 
Overnatting:

NBK, Oslo og Akershus har reservert hytter og motellrom på de to campingplassene Montebello og Morokulien. I tillegg har vi reservert motellrom på G-kroen. I år regner vi også med at vi kan benytte overnatting i Sverige og vi vil derfor tilby villavogner med aircondition ca. 15 minutters kjøring fra leirområdet. 
 
 • Hyttene på Morokulien er enkle, med 2-4 senger, kjøleskap og kokeplate. det er felles dusjanlegg og toaletter på området. 
 • Motellrommene på Montebello har kokeplate, kjøleskap, dusj og WC. Varierende størrelse fra dobbeltrom til store leiligheter, 
 • På G-kroen, som ligger ved siden av Montebello har vi reservert endel motellrom. Rommene der er ikke veldig store, en dobbeltseng og plass til en (til nød to) hunder. Det er dessverre ikke kjøleskap på rommene, så her bør du planlegge å ta med kjøleboks selv. 
 • Dersom du ønsker å komme med bobil eller telt, kan du reservere plass på en av de to campingplassene gjennom oss (de tar vanligvis ikke imot forhåndsbestilling av plasser). Betaling for bobil eller telt gjøres direkte til campingplassene av den enkelte.  
 • Villavognene i Sverige har tre soverom, to bad og stue/kjøkken i ett. De holder god standard og har aircondition.
 •  
 • Ta kontakt for å høre hva som er ledig av overnattingsplasser. 
Mat:
Alle tar med egen mat. Dere må beregne tre middager, tre frokoster og tre lunsjer. Vi håper på godt vær og oppfordrer alle til å bli med på felles grillmiddager på kveldene. Griller er det på plassen og det settes inn bord og stoler til oss.