Boxerleir 2024

leir brosjyre bilder 23

Boxerleir 21-24 juni 2024

Velkommen til den 16. Boxerleiren på Morokulien - riksgrensen mellom Norge og Sverige. 
Vi åpner leiren med en uformell boxersprint (mer informasjon kommer) fredag kl. 18.00, før vi samles til felles grilling kl. 20.00.

Her er oversikt over kurs (med forbehold om endringer):
 
1.     Spor/feltsøk – instruktør Mona Herjuaune (Fullt).
2.     Spor/feltsøk – instruktør Turid Stavn
3.     Konkurranselydighet – instruktør Mai Nicolaysen (1 ledig plass)
4.     Spesialsøk – instruktør Kjersti Østlund (Kurset er fullt, men vi vurderer å få inn en ekstra instruktør dersom flere melder interesse)
5.     Positiv trening med hund/passering/ hverdagslydighet – instruktør Kjersti Bjøntegaard
6.     Utstillingstrening med litt hverdagslydighet – instruktør Jan Vidar Bakker
7.     Rallylydighet  - instruktør Lene Berntsen
 
Send oss gjerne en mail hvis du vil være med – vi vil også vite hvordan du vil bo (hytte eller motellrom) og hvilket kurs du ønsker å reservere plass på.
 
Påmelding til boxerleir@norskboxerklubb.no.
 
Kursene fylles opp fortløpende og minste antall deltakere på et kurs er 4 hunder, max antall deltakere per instruktør er 6. Det vil være ca. 7,5 timer kurs med hund per dag, mandag avslutter vi kl. 14.00.  
 
I tillegg til selve kursene som arrangeres, legges det opp til mye sosial hygge for både store og små. Vi har fellesgrilling på kvelden, arrangerer selvfølgelig boxer-quiz og har stort lotteri både lørdag og søndag. 
Vi gjentar suksessen fra 2023 og inviterer leirdeltakerne på middag lørdag kveld. Middagen vil være innendørs på G-kroen, vi holder maten, drikke kjøper dere selv på G-kroen.
 
Pris:

Prisen for kurs på Boxerleiren 2024 vil ligge på 2700 kroner per hund for medlemmer og 3800 der ingen av eierne er medlemmer. I tillegg kommer overnatting (600-1600 per natt per hytte/motellrom avhengig av størrelse og standard). Hund nummer to med samme eier/husstand betaler halv pris. Middag på lørdag er inkludert i prisen. 
 
Ta kontakt med oss på mail (boxerleir@norskboxerklubb.no) for å få mer informasjon om hva som er ledig av kurs og overnatting. 
 
Overnatting:

NBK, Oslo og Akershus har reservert hytter og motellrom på de to campingplassene Montebello og Morokulien. I tillegg har vi reservert motellrom på G-kroen. Ved mange påmeldte kan vi også benytte overnatting i Sverige. 
 
  • - Hyttene på Morokulien er enkle, med 2-4 senger, kjøleskap og kokeplate. det er felles dusjanlegg og toaletter på området. 
  • - Motellrommene på Montebello har kokeplate, kjøleskap, dusj og WC. Varierende størrelse fra dobbeltrom til store leiligheter, 
  • - På G-kroen, som ligger ved siden av Montebello har vi reservert endel motellrom. Rommene der er ikke veldig store, en dobbeltseng og plass til en (til nød to) hunder. 
  • - Dersom du ønsker å komme med bobil eller telt, kan du reservere plass på en av de to campingplassene gjennom oss (de tar vanligvis ikke imot forhåndsbestilling av plasser). Betaling for bobil eller telt gjøres direkte til campingplassene av den enkelte.  
  • - Villavognene i Sverige har tre soverom, to bad og stue/kjøkken i ett. De holder god standard og har aircondition. 
Ta kontakt for å høre hva som er ledig av overnattingsplasser. 
 
Mat:
Alle tar med egen mat. Dere må beregne to middager, tre frokoster og tre lunsjer. Lørdag inviterer vi til festmiddag for alle leirdeltakerne. Vi håper på godt vær og oppfordrer alle til å bli med på felles grillmiddager på kveldene. Griller er det på plassen og det settes inn bord og stoler til oss. 

leir spor berit