Boxerleir 2023

 

boxerleirbilder 23 kopi

Boxerleir 23. – 26. juni 2023

Velkommen til den 15. boxerleiren på Morokulien - riksgrensen mellom Norge og Sverige. Leiren foregår, helt bokstavelig på begge sider av grensen mellom Norge og Sverige. Det betyr at enkelte av kursene vil legges til Sverige og man må derfor følge regler for innførsel av hund fra Sverige. 

Påmelding til boxerleir@norskboxerklubb.no.

Vi åpner leiren med en uformell boxersprint fredag kl. 18.00, før vi samles til felles grilling kl. 20.00.

I tillegg til selve kursene som arrangeres, legges det opp til mye sosial hygge for både store og små. Vi har fellesgrilling på kvelden, arrangerer selvfølgelig boxer-quiz og har stort lotteri både lørdag og søndag. 

Siden dette er en 15-års jubileumsleir, inviterer vi alle leirdeltakerne til fellesmiddag lørdag kveld. Middagen vil være innendørs på G-kroen, vi holder maten, drikke kjøper dere selv på G-kroen.

Vi er foreløpig i en kartleggingsfase når deg gjelder kurs. Her er det vi tenker så langt:

1.     Spor/feltsøk – instruktør Mona Herjuaune

2.     Spor videregående – instruktør Erik Gunnerud 

3.     Rundering – instruktør: Turid Stavn

4.     Konkurranselydighet – instruktør Lene Berntsen

5.     Spesialsøk – instruktør Kjersti Østlund

6.     Positiv trening med hund/passering/ hverdagslydighet – instruktør Kjersti Bjøntegaard

7.     Rallylydighet  - instruktør Aleksander Nymo

Ta kontakt med oss på mail (boxerleir@norskboxerklubb.no) for å få mer informasjon om hva som er ledig av kurs og overnatting. – vi vil også vite hvordan du vil bo (hytte eller motellrom) og hvilket kurs du ønsker å reservere plass på. 

Det vil være ca. 7,5 timer kurs med hund per dag, mandag avslutter vi kl. 14.00. Kursene fylles opp fortløpende og minste antall deltakere på et kurs er 3 hunder, max antall deltakere per instruktør er 6.

 

Pris:
 

Prisen for kurs på Boxerleiren 2023 vil ligge på 2300 kroner per hund for medlemmer (ikke økt siden 2018) og 3300 der ingen av eierne er medlemmer.

I tillegg kommer overnatting (600-1600 per natt per hytte/motellrom avhengig av størrelse og standard). Hund nummer to med samme eier/husstand betaler halv pris. 

Overnatting:


NBK, Oslo og Akershus har reservert hytter og motellrom på de to campingplassene Montebello og Morokulien. I tillegg har vi reservert motellrom på G-kroen. Ved mange påmeldte kan vi også benytte overnatting i Sverige. 

·      Hyttene på Morokulien er enkle, med 2-4 senger, kjøleskap og kokeplate. det er felles dusjanlegg og toaletter på området.  

·      Motellrommene på Montebello har kokeplate, kjøleskap, dusj og WC. Varierende størrelse fra dobbeltrom til store leiligheter,  

·      På G-kroen, som ligger ved siden av Montebello har vi reservert endel motellrom. Rommene der er ikke veldig store, en dobbeltseng og plass til en (til nød to) hunder. 

·      Dersom du ønsker å komme med bobil eller telt, kan du reservere plass på en av de to campingplassene gjennom oss (de tar vanligvis ikke imot forhåndsbestilling av plasser). Betaling for bobil eller telt gjøres direkte til campingplassene av den enkelte.  

·      Villavognene i Sverige har tre soverom, to bad og stue/kjøkken i ett. De holder god standard og har aircondition. 

Mat:

Alle tar med egen mat. Dere må beregne to middager, tre frokoster og tre lunsjer. Lørdag inviterer vi til festmiddag for alle leirdeltakerne i anledning 15 års jubileet. Vi håper på godt vær og oppfordrer alle til å bli med på felles grillmiddager på kveldene. Griller er det på plassen og det settes inn bord og stoler til oss.