Boxerleir 2023

 

Boxerleir 23. – 26. juni 2023

Styret i Oslo og Akershus ønsker å samle boxere fra hele Norge til en fabelaktig hundehelg. 
Velkommen til den 15. boxerleiren på Morokulien - riksgrensen mellom Norge og Sverige. 
Enkelte av kursene vil foregå på begge sider av grensen, dere må derfor sette dere inn i regler for innførsel av hund fra Sverige. 

I tillegg til selve kursene som arrangeres, legges det opp til mye sosial hygge for både store og små. Vi har fellesgrilling på kvelden, arrangerer selvfølgelig, boxersprint, quiz og har stort lotteri både lørdag og søndag. 

Påmelding til boxerleir@norskboxerklubb.no.
 
Det vil være ca. 7,5 timer kurs med hund per dag, mandag avslutter vi kl. 14.00.  Også i 2023 vil vi finne tidspunkt der deltakerne kan ta bronsemerke og/eller dressurdiplomer. 
Kursene fylles opp fortløpende og minste antall deltakere på et kurs er 3 hunder, max antall deltakere per instruktør er 6.

Rabatt for aktive medlemmer:

Dersom du har deltatt på våre dugnader, kan du bruke opptjente poeng som delbetaling av leieren. Gi beskjed om hvilke dugnader du har deltatt på ved påmelding!
 
Ta kontakt med oss på mail (boxerleir@norskboxerklubb.no) for å få mer informasjon om priser og hva som er ledig av kurs og overnatting. 
 
Overnatting:

NBK, Oslo og Akershus har reservert hytter og motellrom på de to campingplassene Montebello og Morokulien. I tillegg har vi reservert motellrom på G-kroen.  
 
  • Hyttene på Morokulien er enkle, med 2-4 senger, kjøleskap og kokeplate. det er felles dusjanlegg og toaletter på området. 
  • Motellrommene på Montebello har kokeplate, kjøleskap, dusj og WC. Varierende størrelse fra dobbeltrom til store leiligheter, 
  • På G-kroen, som ligger ved siden av Montebello har vi reservert endel motellrom. Rommene der er ikke veldig store, en dobbeltseng og plass til en (til nød to) hunder.  
  • Dersom du ønsker å komme med bobil eller telt, kan du reservere plass på en av de to campingplassene gjennom oss (de tar vanligvis ikke imot forhåndsbestilling av plasser). Betaling for bobil eller telt gjøres direkte til campingplassene av den enkelte.  
  •  
  • Ta kontakt for å høre hva som er ledig av overnattingsplasser. 
Mat:
Alle tar med egen mat. Dere må beregne tre middager, tre frokoster og tre lunsjer. Vi håper på godt vær og oppfordrer alle til å bli med på felles grillmiddager på kveldene. Griller er det på plassen og det settes inn bord og stoler til oss