Om oss

Norsk Boxerklubb, Oslo og Akershus er den største lokalavdelingen i Norsk Boxerklubb. Vi har rundt 230 medlemmer i vårt område. Lokalavdelingen ble opprettet i 2007 etter først å ha vært kontaktområde en periode.

Styret i lokalavdelingen består av:

Nina Winger Sørum, leder
Var med å starte Avd Oslo og Akershus i 2007, har vært nestleder fra 2007- 2015. Nina er opptatt av helse og mentalitet hos rasen. Nina er født og oppvokst med Boxeren og har to tisper boende hjemme. Bella (født 2008) og Millie som er fra eget oppdrett (født 2013).

nina m hunder 
 

Benedicte Bjorli, Nestleder
Har interesse for bruks og rallylydighet. Går instruktørskolen til Lundqvist hundeskole. Har Angus (født 2014). Han er hennes tredje boxer. Benedicte er vokst opp med samojed, og har alltid hatt hund.

benedicteAngus


Ingrid Tomulevski, Styremedlem
Utdannet NKK instruktør og er også figurant til Mentaltester. Liker spesielt godt og trene med lydighet og bruks. Har Natasha (født 2006) som er hennes andre Boxer. Ingrid sitter i valpeformidlingen for NBK.

ingrid Natasha


Ann-Kristin Evensen, Styremedlem
Har en instruktørutdannelse fra Din Beste Venn og jobber som autorisert dyrepleier. Trener bruks, lydighet og agility. Ann-Kristin har vokst opp med boxer i familien, og har nå Bodil (født 2014), som er hennes andre boxer. annKristinBodilAnne Ekstrøm, StyremedlemHar interesse for bruks, lydighet og rallylydighet. Anne har lang fartstid med Boxer - hun fikk sin første boxer da hun var 12 år, og har nå Melis (født 2016) som er hennes fjerde boxer. Anne tidligere bidratt i styret i Avd Oslo & Akershus og med lay-out på Boxernytt. 

anneMelis


Tone Robertsen, Styremedlem
 

Ingunn Terjesen, Styremedlem
Arne Skog, StyremedlemValgkommite: Lovisa Hage-Plötz, Helge Fjeld og Line Orlund
Kasserer: Monica Hansen
Revisor: Tone Granli

Webmaster: Anne EkstrømMaterialforvalter: Tone Robertsen

Vårt kontonummer er:
1503 03 23898